Corona opstart op komst vanaf cad.

Wat een weekend..
15/05 Met een skype bestuursvergadering die een 2-tal uren in beslag nam om alle maatregelen door te nemen om maandag te kunnen heropstarten.
Helemaal niet prettig dat ik moest aankondigen dat onze werptrainster Miranda de handdoek in de werpring gooit en niet meer mee opstart (wegens privé redenen). Het gaat dus zoeken worden naar vervanging. Alvast een dikke merci voor al dat trainerswerk! Wij gaan ook voor een mooi afscheid zorgen later.

16/05 Achter de schermen werd heel wat werk geleverd om de maatregelen zowel van de overheid, Val en gemeente uit te werken. Ontsmettingsmiddel enz. aan te kopen.
Ook de atleten van Miranda haar groepje op de hoogte brengen was niet mijn plezierigste opdracht.

17/05 Onze voorzitter en Jan DD leggen laatste hand aan de teksten en er werden nog aankopen gedaan. Eerst werden de trainers op de hoogte gebracht en verschijnen de teksten later op onze site.
Het is nu aan de trainers en hun atleten om de maatregelen na te leven!!! Maar schiet niet op de pianisten. Hou het veilig en gezond zodat wij later ook onze jongeren kunnen laten opstarten.

18/05 Geslaagde opstart alhoewel het vreemd was. Niet meer die gezelligheid van voorheen.
Met dank aan de bestuurders die de opstart mogelijk maakten.

19/05 Goed nieuws: de toiletten zijn terug beschikbaar tijdens onze trainingsuren. Maar deze niet onder de STIP maar wel in de voetbalblok (aan de grote ingang). Deze zullen geopend zijn  en gesloten worden door een bestuurslid die instaat voor de controle op de corona maatregelen tijdens de trainingen.
Het is niet toegelaten de kleedkamers onder de tribune te openen!!!
Nogmaals een oproep de 1m50 afstand te behouden .


20/05 Wij vernemen het overlijden van Theo Nuyts (87j) in vervlogen jaren zorgde hij voor het drukken van ons clubblad en was dochter Hilde een beloftevolle jeugdatlete.

23/05 2de Skype vergadering met evaluatie van de de opstart. Raf Wyns (en vrouw Petra) stopt als clubtrainer bij Duff  (ook bij Wibo) en gaat zijn eigen weg gaan.
De groep zal verder begeleid worden door de coach.

24/05 Jan Verhoeven ( gemeente) meld dat de toiletten in de voetbalblok zullen open zijn vanaf 9u00,
Tijdens de werkdagen. Gelieve de ontsmettingsmiddelen te gebruiken.
Ook het grasveld van DEN BAMMER is beschikbaar voor onze trainingen. Dat is het grasveld waar ook onze cross doorloopt.

25/05 De coach herstart de voorheen groep van Raf met een goede opkomst .