November bis

 11/11 Mechelen (Nekker)  70 Duffeltjes schreven in meldt Ilse.

Grote opkomst van atleten en ook vele “Duffeltjes” (en supporters) waren present met winst bij de pup meisjes 2de jaars voor Marieke De Spiegelaere. En ook nog 5 andere  podiumplaatsen  werden genoteerd. Voor uitslagen zie atletiek.nu en zie blog Ilse.

14/11 Hoboken: de eerste indoor prestatie van het winterseizoen kwam van nieuwkomer Elisa Lopez (60m in 9.56). Op 28/11 9.35….

20/11 Lier: start van de natuurlopen van Lyra (zie site). Een aanrader voor onze vrijetijdslopers en joggers. Bij de mannen 10km Wannes Speelman 4de in 34.36.

21/11  Kessel (Fort): hou rekening voor parking bij grote toeloop. Vertrek tijdig naar wedstrijd. Het clubtentje is back met dank aan vader Carlier  en trainer Peter. Geslaagde clubverplaatsing met 4 overwinningen en ook nog talrijke podiumplaatsen. Op het hoogste schavotje: 1ste jaars pup. jongens Oliver Braet en Matthias De Belder bij de cad. Bij de meisjes min. 1ste jaars Mail Carlier en Mira Van Melkebeek bij de cad.

Trainer Marc Nevens  en Tim VdV keren 1 dag later terug van Portugese stage (vliegtuig in panne).

21/11  Deinze: Emma Vanhoeck 3de juniore.

27/11 Tilburg verplaatsing met autobus… als de Nederlandse corona maatregelen het toelaten. Alvast slecht nieuws, geen toeschouwers toegelaten. Onze verplaatsing, tot onze grote spijt, afgevoerd. Zie blog Ilse. Clubverplaatsing naar Arendonk komt in de plaats. Tijdig inschrijven atletiek.nu.

27/11 Vilvoorde: junior Wannes Speelman, die studeert in Leuven, knap 2de en Brent Leys als 9de bevestigd zijn grote vooruitgang en dat is ook zo voor cad. Zakaria Allami (8ste).En zus Bouchra 9de bij de min.na lang out te zijn geweest.

27/11 Louvain-la Neuve. Eerste indoor clubrecord van het nieuwe winterseizoen en daar zorgde Zoë Laureys voor . Zij liep de 60m in 7.71 en dat is een nieuw clubrecord schol. en ook pr.!!!!!!!!!! En ook bij de 200 m zelfs een dubbel clubrecord scholieren en alle catg. met 24.77 . Een seizoen opener dat kan tellen !!!

11/12 Cross  Kruiningen gaat wel door op zaterdag 11 dec .Zie site van AV 56 Goes. Vooraf in te schrijven

En dit voor de 2de jaar op rij…. AV 56 Goes meldt dat er ook geen Wallenloop zal plaatsvinden op 8 jan. 2022!!!!  Ook Soest op oudejaarsdag afgevoerd. En in Vlaanderen ook de cross van Wespelaar – Roba. 

NEW  zie op onze site bij CLUB: sportief jaaroverzicht  2020-2021. Bij LEDEN ook vernieuwd onze “jeugdwerking”. Bij BLIKVANGER en WEDSTRIJDEN tijdschema en omloop CROSS van Duffel 2022

28/11 Roeselaere: Crosscup selectiewedstijd EK met een handvol Duffelse atleten aan de start en een onduidelijke selectienorm zorgt voor commotie. Winst voor 2ste jaars pup. Luca De Belder. en die is nu leider in zijn catg. .Broer Matthias 6de bij de cad. Bij de min. meisjes als 6de Elise Pletinck en 10de Ayleen Sterck.

 En de verassing kwam van juniore Elke De Dobbelaere die zowaar 3de eindigde ondanks val  En als 6de Emma Vanhoeck die ook al ten val kwam.. Ook Noor Quintelier (24ste) haalde de eindmeet in een loodzware moddercross. DNF na weer een voet verzwikking  voor Tim VdV. Na het bekijken van de tv beelden blijkt nog maar eens dat de omloop niet geschikt is voor een selectie cross EK. Later op de avond is Elke nog naar UZA moeten gaan voor verzorging van haar knie (draadjes) en is al zeker enkele dagen out. En zoals verwacht ook geen selectie ( zie val site).

De VAL meldt  GOUDEN LABEL voor onze jeugd werking. Zilver veranderde in GOUD….

Volgende clubverplaatsing op zaterdag 4 dec. naar Arendonk. Inschrijven via atletiek. nu