December 2021

02/12. De selectiecross van Roeselaere laat zijn sporen na. Elke De Dobbelaere herstelt van haar val en kapotte knieën, maar is zeker nog niet aan lopen toe. Nina Lauwaert en Lisa Rooms gaan ten aanval tegen de KBAB en willen  met een kortgeding naar het EK. Zie atletiek nieuws.

04/12 Cross Arendonk: clubverplaatsing op een mooi parcours tenminste als het overlegcomité er niet anders over beslist. Zie atletiek.nu. Gaat door! En onze Beau Biesemans bij de 1ste jaars en Elise Pletinck bij de 2de jaars miniemen winnen en Ayleen Sterck op plaats 3. Ook op het podium bij de scholieren Arthur Van Osselaer als 2de en junior Brent Leys weer ereplaats als 4de. 

05/12 Valencia (Sp): van onze vrijetijdslopers starten Tom Bernaerts en Johan Doms (onze webmaster) in de marathon en zijn vrijdag al afgereisd. En met de Duffelse kleuren gaan ze veel Spaanse aanmoedigingen krijgen. Tom  03.37.03 en Johan 3.37.14. En nu op naar de Tapasbar …of Mac Donald.

12/12 cross Booischot (De Lichten) AZVK en het zal ploeteren worden. En weer winst voor Luca De Belder bij de 2de jaars pup. Maar  met 5 maal een 2de plaats en één maal brons toch heel wat volk op het podium. Broer en Zus Allami , Lander Vanhauwere, Senne Hertoghs , TimVdV. en Esther Bernaerts (brons).

12/12 Na gekomen uitslag van Bonheiden: Robin Muys won de bij de G atleten en dat was de eerste winnaar van het nieuwe crossseizoen.

18/12 Lier . Natuurlopen van Lyra: Tine De Meulenaere  2de dame bij de 5km in 18.25. Zij is toch de verrassing van het winterseizoen. Bij de 16 km eindigde als 4de dame Manon Mercier (1.06.30) Opmerkelijk trainer Tom Verlinden (1.05.19).

19/12 cross Lilse Bergen : 3 overwinningen met bij de meisjes min. 2de jaars Elise Pletinck en bij de juniores een 1ste overwinning van Emma Vanhoeck en bij de jongens een 3de overwinningen van Luca De Belder (pup. 2de jaars).

En daar gaan we weer…….

PK indoor pup. en min. te Hoboken afgelast alsook het PK alle catg. te Gent.

26/12 cross Ertvelde afgelast  (was clubverplaatsing) .


Gevraagd medewerkers voor onze cross van  6 febr. 2022. Aanmelden bij de Joris  Verlinden .