Prettige kerst

 Aan al mijn blogvolgers en anderen wens ik PRETTIGE KERTSDAGEN in deze moeilijke tijden.

Laat het ons niet ontmoedigen en blijf sporten!!! 

New!!! Een veel gestelde vraag?  Wat met onze Cross…het bestuur besliste om de cross te laten doorgaan desnoods zonder toeschouwers. En maar hopen dat de maatregelen tegen die tijd meer zullen toelaten.

26/12 Gent indoor gaat door!!! En Zoë (vliegt) loopt nieuw clubrecord 60 m schol. en alle catg. in 7.63!!!  En nu uitkijken naar de 200m… en weer een dubbel clubrecord 24.61.Maar enkele weken later blijkt dat de vertreklijn niet op de juiste plaats is aangebracht …..en dus geen clubrecord 200m . Cad. Nick Vandeneede 60 m horden/10.16 en 60 m/8.25. 

Toch spijtig dat het PK indoor afgevoerd is terwijl de andere indoors te Gent doorgaan.

29/12 Vandaag nam Sofie Van de Velde afscheid van haar trainersgroep (bouwplannen..).

Anja Smolders is de opvolgster en de groep kreeg de naam van MIX. Voor onze jongeren wie is nu die Anja? Zij is de veldloopster met de meeste Belgische crosstitels op haar naam. In het totaal 32 Belgische titels cross en piste. Ga een kijkje nemen op haar site.

Cross Grimbergen 9 januari afgelast. LANAKEN staat nog open. Inschrijven zou ik zeggen.

Crosscup Hannuit verschoven naar 20 febr. En om helemaal de pret te bederven: PK cross afgelast te Hulshout. Wellicht komt er toch een PK elders. Later meer hierover. DUFF is kandidaat….

30/12 Heusden- Zolder: Roos Vanden Berghe zorgde voor het  allerlaatste clubrecord van 2021. Met 10m80 verbeterde zij het jun. clubrecord indoor en dat is ook een top 3 prestatie van onze ranglijsten.

31/12 -12u. Een 15-tal atleten (afstandslopers) waren present op de laatste training van 2021!!!  

 Een dankwoord is zeker op zijn plaats aan iedereen die Duffel ac het voorbije JOJO jaar hielp doorkomen.

          De titel van atleet(e) van het jaar 2021 is bij DUFF  voor:  ZOË LAUREYS dixit de coach.