Drukke maand februari met de cross van Duffel – indoor-crosscup

05/02 Voorbereiding cross 9u00. Medewerkers gezocht om mede de omloop op de stellen, verschillende afmeldingen wegens corona.  Ook helpers nodig om na  de cross alles af te breken. Melden bij Joris.

05/02 Duffel Cinema Plaza: uitreiking Duffelse Sporttrofee 2021 om 19u30. Aanmelden bij de sportraad indien je aanwezig wil zijn is een must. 3 Prijzen: Liesbet De Smet (dames) Els Nevelsteen (recreanten) en de 4 x 800m meisjes scholieren.

06/01 GP van Duffel. Na 2 jaar onderbreking en voor de eerste maal in de maand februari. Inschrijven via atletiek. nu. Toeschouwers terug toegelaten volgens de huidige corona maatregelen.Voor onze jeugd ook clubkampioenschap. Dank aan iedereen die de weeromstandigheden trotseerden!!! Voor uitslagen zie atletiek.nu. 

6 Plaatselijke overwinningen met Elise Pletinck voor 4 clubgenootjes bij de 2de j. min. Ook winst voor Senne Hertoghs (min 1ste j.), Luca De Belder (pup. 2de j.) en broer Matthias (cad). Bij de dames bleven de junioren de senioren voor met Emma Vanhoeck op de1ste pl. voor Elke De Dobbelaere, Tim VdV won de korte cross na een pittig duel. En op de vernieuwde omloop langs den Bammer… was het echte cross  en zeker voor herhaling vatbaar. Zie verslag op de hoofdpagina van onze voorzitter.

10/02  Vlaamse top-atleten-2022 atletiek: Zoë Laureys opgenomen bij de U 20 – U 23 en dit als 16 jarige.

Na het brokkenjaar 2021 van Tim Van de Velde komt hij niet meer voor op de lijst.

Werden opgenomen in het ontwikkelingsprogramma van de Val:  Zoë Laureys – Roos Vanden Berghe (Gent) Emma Vanhoeck – Elke De Dobbelere – Yeabsera Van Den Bulck (Leuven).

Zondag 13 febr. eentje voor in geschiedenisboeken…

13/02 Diest crosscup en Vlaams kampioenschap. Wie zorgt voor een podiumplaats?

Vlaamse titels voor 1ste jaars cad. Matthias De Belder en bij de jun. een verrassende Emma Vanhoeck. Zilver voor Tim VdV bij de korte cross. Bij de voorwedstrijden won pup.2de j. Luca De Belder die leider is bij de crosscup en was er de 3de plaats voor min.2de j. Elise Pletinck. 

13/02 Gent Bk en Vl. indoor meerkamp met schol. Zoë Laureys en jun. Roos Vanden Berghe (beiden vijfkamp). Nieuwe clubrecords en podium op til?

  Ja, zowel clubrecords als podium .Schol. Zoë werd Vlaams en Belgisch kampioen en dat met de 2de beste jaar wereldprestatie (zie val site) en er was ook nog brons voor Jun.  Roos Vanden Berghe. 

Verbeterde clubrecords :schol.  Zoë 60m horden (8.39) en vijfkamp (3868p). Ook goed voor het Prov. record.

Roos: jun. hoog(1m58 en TOP 5 prest.) kogel (ook alle catg. en TOP 2 prest.) 11m19 en vijfkamp ( ook alle alle catg.) 3405pt. 

Bijnummer: 800m Jeroen Leijssenaar 1.59.65.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


………….………………..


Afgelast: de JEUGDDAG van de val….