Februari 2de deel

 Zondag 20 febr. Weer en drukke dag…

Gent: Bk indoor schol. met Zoë Laureys (400m). Na de meerkamp titel er nog eentje bij? 

Terwijl wij de weergoden trotseerden in Hannuit snelde Zoë naar een nieuwe indoor Belgische titel en liep zij de 400 m.in 55.20 en dat was niet alleen een clubrecord schol. maar ook alle categ en de 3de Belgische tijd ooit voor een  U18 en ook de 3de beste wereldjaar prestatie 2022!!!

Essen Pk cross. Wie zijn onze podium bestormers? Neem alvast laarzen mee voor de verkenning en reserve kledij. 3 titels bij de jeugd en 1 maal zilver en 4 maal brons meldt een fiere Ilse en een opsteker voor alle jeugdtrainers. Zie blog Ilse.

Bij de cadetten jongens 1ste jaars winst voor Matthias De Belder en bij de 2de jaars meisjes Mira Van Melkebeek. Zilver bij het PK was er voor 1ste jaars scholier Arthur Van Osselaer en bij de seniors zowaar Jolien Denis en ook een sliert ereplaatsen bij de diverse wedstrijden.

Hannuit Crosscup: Emma Vanhoeck en Elke De Dobbelare op zoek achter crosscup punten bij de juniors. Emma won nu ook in Hannuit en kan met winst op het Bk de eindrangschikking in de wacht slepen. Ook ereplaats voor Elke De Dobbelaere als 5de.

Tim VdV korte cross met 100 atleten aan de start. En dat verliep beter dan in Diest. Uiteindelijk eindigde hij 7de in een sterk bezette wedstrijd en was daarmee niet helemaal tevreden.

De teller van het aantal crossoverwinningen deze winterstaat op 38.

En nu op naar het BK cross in Brussel aan de bollen van het Atonium, wel vooraf in schrijven bij de crosscup ..                                      En blijf gezond!

26/02 Gent : Zoë Laureys op jacht naar het BR schol. 300m (38.86). En dus geen BK alle catg.En het resultaat is 38.93. En dat is goed voor een dubbel clubrecord schol. en alle catg. En momenteel nr 1 op de wereldjaar ranglijsten U18. En meteen ook haar laatste indoor wedstrijd als scholier.

26/02 Louvain- la Neuve : BK indoor alle catg. met Tim VdV (1500m) en ook Liesbet De Smet (3000m snelwandelen).Elke De Dobbelaere kan niet deelnemen die ziek is en ook out voor de komende kampioenschappen.

Liesbet na de Vlaamse titel nu ook de Belgische 3000m snelwandelen in 17.35.11  Hoe haar naam op de uitslag staat.?… komt uit smet (liesbet). Tim Van de Velde in de B reeks geplaats en liep op zijn eentje 3.49.63. Als je uitslag van de A reeks bekijkt is het duidelijk dat hij daar thuis hoort….

27/02 Veldloop Tessenderlo : Junior Brent Leys op het podium als 2de.

06/03 Brussel BK cross :opgelet omgeving van Bk is voor de “Old Timers”een lage emissie zone !

12/03 Val Jeugd dag afgelast.