Maart: Bk veldlopen enz.

 06/03 Brussel: het park van Laken is het decor van  BK cross. Het zal een lange en spannende dag worden en hopelijk is de weermaker ons goed gezind, want er is weinig beschutting. De krokusvakantie zorgt er voor dat wij met minder Duffeltjes aan de start komen. En bij de groten sloeg het corona spook ook nog toe. Benieuwd naar de uitslagen van onze Vlaamse kampioenen Matthias DB en Emma Vh. en vice kampioen TimVdV. Wie zorgt voor de verrassing? En onze junioren meisjes starten met Europa clubs dromen deelname. Het belooft een lange dag te worden. 

Bij de voorwedstrijden goede opkomst van de jeugd en dank aan de begeleiders, ouders en supporters . En ene Tom V.  was zelfs met de fiets naar Brussel gekomen…

 Luca De Belder won bij de pup. 2de jaars na een spannende spurt en werd “crosskoning” bij onze club met 8 overwinningen.

Bij de cadetten 1ste jaars was er brons voor Matthias De Belder. Hij moest alleen 2 grote jongens laten voor gaan… en die ‘s avonds nog ziekjes werd.

Bij de junioren meisjes zilver voor Emma Vanhoeck na heel de wedstrijd te hebben geleid was er de laatste rechte lijn er teveel aan. Samen met Tine  De Meulenaere (19de) en Esther Bernaerts (21ste) interclub winst en goed voor deelname aan de Europa crossccup in 2023. En daar zijn wij heel blij mee. Elke De Dobbelaere was out met corona.

Tim VdV werd 6de bij de korte cross en kon daar mee leven.

Algemene interclub rangschikkingen.

Vrouwen: junioren 1ste Duffel ac.              totaal stand vrouwen : 3de          

 Mannen:  korte cross 20ste               ALGEMENE vrouwen en mannen: 6 de    

Bekijk de interclub uitslagen op de val site (kampioenschappen)                               

Tot op heden werden 39 crossoverwinningen behaald. Alleen de masters kampioenschappen staan nog op het programma.

12/03 Louvain-la-Neuve BK indoor jun. en beloften met Jeroen Leijssenaar (800m) en Tim VdV. (1500m).Jeroen   7de in de totaal stand in 1.59.74. En Tim met een solo beloften kampioen met een 10 tal seconden voorsprong (3.50.08). 

12/03 Berlijn : meerkampster Roos Vanden Berghe . En nieuwkomer Tim Ongena. Zorgen zij voor het allerlaatste clubrecord van de winter ? Voor Roos was het een leerschool dixit moeder. Toch een nieuw clubrecord juniors hoogspringen met 1m60 en dat is ook goed voor een TOP 5 prestatie. Zie Val site. Tim vestigde een nieuw clubrecord met  3001 pt.

NEW: Peter Sterck (ook wel sterk…) is de nieuwe jeugdcoördinator die zoals gepland overneemt van Ilse Wilms die nog wel trainer blijft. 

Eerst daags winter overzicht van de coach.