Einde zomer atletiekseizoen 2022

 01/10: Lier BK AMH 5000m (G-atleten) met Robin Van Haver ( nieuwe naam) . En brons met de tijd van 18.28.02. Een heel knappe prestatie.

 01/10   Waarloos Berkenhof   CLUBFEEST  na 2 jaar Covid onderbreking melden zich 134 feestvierders aan. Benieuwd wie verkozen gaat worden tot sympathiekste atleten.

Het was niet een clubfeestje zoals voorheen, lekker buffet dat wel maar geen “optredens” van onze jeugd. Kampioenen huldigingen en de verkiezing van de sympathiekste atleten zorgde dan weer voor sfeer zoals voorheen. De uitslag stond op een bierkaartje geschreven (volgend jaar electronisch stemmen?)……Bij de jeugd:  Maël Carlier en Senne Hertoghs en bij de groten Floor Hennebel en Tim VdV en zij mochten de dans openen (of iets dat er op leek). 

02/10  Zolder: Speed 5 km op het autocircuit met Tim VdV. Hij eindigde als 4de.

02/10 Tilburg: BK 20km snelwandelen (straat) met Liesbet die voor het podium gaat. Start 14u. Een zoveelste Belgische titel in 2.27.30. Dit ondanks dat zij in de 2de helft last kreeg van een lichte kwetsuur.

08/10  Duffel: Scholencross 10u. Een oproep aan iedereen om deel te nemen en uw school te vertegenwoordigen De weermaker is deze maal de scholencross goed gezind geweest en dat was ook te zien aan de opkomst van de deelnemers en supporters. De bekers van de interscholenrangschikking werden in de wacht gesleept bij de pupillen meisjes door Kompas en bij de jongens door  Basis West. Miniemen en cadetten meisjes  aan de SNOR. Miniemen en cadetten jongens aan de “armada” van het GTID. Benieuwd wie zijn weg gaat vinden naar de atletiek. In het verleden zijn er leerlingen die zelfs de Olympische Spelen in hun later leven hebben gehaald.

09/ 10   Eindhoven: BK  en VL kampioenschap Marathon. Met Els en Manon en zij ledigden de kelk tot op op de bodem en eindigden samen in 3.38.25 .Maar de verassing kwam Kris Joly (vader van de Jente) die zowaar het podium haalde bij de masters M60 in de knappe tijd van 3.07.04 en dat was goed voor brons. Ook nog in de uitslag gevonden M55 Hans Burm 3.01.40.

15/10 Leuven :opleidingsdag atletiek met onze voorzitter, de jeugdcoördinator en de coach.

19/10 De veldloopkalender staat eindelijk op de val site !!!! zie atletiek &co -atleten – wedstrijd aanbod. 

22/10 Brussel Koning Boudewijn stadion: de Ekiden en dat is de afsluiter van het zomerseizoen.           2 teams werden ingeschreven: de vrouwenploeg van Kristel Hoppebrouwers en zij eindigden als 226 ste in 3.40.27 en dat was goed als 8ste bij de clubs  en de mannen van Jurgen Torfs die 32ste eindigden in 2.54.56 en dat was als 15de bij de clubs.

                          En begrijpe wie het kan, daags na de Ekiden……..

23/10   Start van het veldloopseizoen 2022-2023 met de Crosscup aflossing te Berlaere