BK veldlopen te Hulshout.

Gemengde gevoelens dat het BK nu al op 19 nov. plaatsvindt en zeker al voor de jongeren categ.

Daar het EK in Brussel plaatsvindt is dat toch geen reden om aan de selectiecross nu in Hulshout het BK te verbinden. Maar het zei zo en onze atleten gaan er het beste van maken. Het zal weer een lange dag worden en hopelijk blijft het de komende dagen droog om niet te hervallen in “Roeselaarse” toestanden.

En dat blijkt ook zo inmiddels te zijn met de regenval van de laatste dagen. En er is ook nog regen voorspelt de dag zelf. Zorg voor warme (regen) kledij en ook om na de wedstrijd aan te doen. Lange pinnen op de spikes is een must. Kom tijdig naar Hulshout om een parkingplaats te vinden.

Benieuwd wie van de Duffelse atleten op het podium geraakt? En wat met Tim VdV die na een 2 weekse stage in Portugal zal starten in de korte cross op zoek achter selectie. En eindigde 4de op een zucht van de selectie en dat na een val. Trouwens te veel valkuilen. Toch een goede organisatie !

Een lach en een traan ….. het werd 1-2-3-3/489 en dat zijn onze top 10 plaatsen in de diverse wedstrijden . Zie hoofdpagina van onze site.

NEW: crossoverwinningen en erelijst 2023-2024 zijn aangepast na BK. Zie bij club – clubrecords.