Het jaar werd gedomineerd door 3 atleten: Anja Smolders, Joeri Jansen en Mieke Geens. Zij zorgden voor een enorme uitstraling.

Anja Smolders werd voor de 5de achtereenvolgende maal B.K. veldlopen en behaalde een prachtige 10de plaats op het W.K. te Oostende.

Joeri Jansen behaalde zilver bij het E.K. beloften en met zijn 1.44.52 op de 800m is hij wellicht de opvolger van Ivo Van Damme.
Juniore Mieke Geens was succesvol bij de cross en piste en werd zowel crosskampioene als B.K. 800m alle categ.

In de schaduw van de blikvangers scoorde onze jeugd met het behalen van Vlaamse en Provinciale titels. Bij de allerjongsten was, wegens het wegvallen van coördinator Chris Jaspers, een herschikking van het trainersbestand nodig. Miriam Baeten nam de fakkel over en zorgde ervoor dat onze jonge atleetjes niets te kort kwamen.

In clubverband behaalden de vrouwen- en mannenteams promotie en werd de aflossingstitel 4 x800m alle categ. behaald.

Onze inrichtingen, cross en pistemeetings blijven voor uitstraling zorgen en de ASICS Flanderscup is in Nederland even bekend als bij ons. Duffel A.C. groeit uit tot een van de beste atletiekclubs in België. Groeipijnen zijn dan ook onvermijdelijk en de beleidsmensen hebben de handen vol zodat nieuwe medewerkers dringend nodig zijn, evenals juryleden.

Enkele toppers liepen ook stage in Duffel en gaan onze rangen versterken, dank zij de goede
structuur. Het wordt drummen in 2002.