Het was een fantastische winter ….. en een hete zomer
Met onze Jubileumcross, met internationale uitstraling, werd een prachtig crossseizoen ingezet. 4 Duffelse atleten liepen zich in de E.K. selectie en zelfs 5 voor het W.K.

Bij het B.K. Oostende (trouwens ligt Oostende schijnbaar de Duffelse atleten goed) won junior Mario Van Waeyenberge (won ook nog de crosscup). Mieke Geens (korte cross), Hans Janssens en Kim Offergeld (met een prachtcross) behaalden zilver. 3 Interclubzeges met de cadetten jongens, korte cross vrouwen en sen. mannen, die met 5 atleten bij de 18 eersten
geschiedenis schreven. Zij zullen dan ook aantreden bij de Europacup cross voor clubs.

Master Jan Blockx won na zijn 18de plaats in Oostende ook de master crosstitel.

Het werd een lange hete zomer. Joeri Jansen haalde halve finale op het W.K. en werd B.K. 800m (voor clubgenoot Nathan
Kahan). Spijtig genoeg verliet Joeri de club voor de lokroep van het geld. Hans Janssens werd voor de 1ste maal B.K. 10.000m en nam de Waalse coalitie te grazen.

Liesbet De Smet blijft de beste snelwandelaarster van het land.

Master Jan Blockx pakte de 5000m titel. Mieke Geens beleefde geen prettig E.K. beloften, maar was wel finaliste bij de
Universiade in Seoul.

De 4 x 800m sen. mannen blijft de beste aflossingsploeg van het land. Sterke Wim Borms liep zich in de W.K. ploeg halve marathon. Maar bij onze cadetten, scholieren en juniors was het huilen met de pet op, geen enkel podiumplaats op het B.K. (de 4 x 1500m jun. te buiten gelaten). We hadden het zien aankomen, degradatie bij de Beker van Vlaanderen zowel bij de jongens als meisjes.

Het clubleven werd ook in leven gehouden met allerlei inrichtingen: Paasstage, dag der atleten, uur van Duffel, autobusverplaatsingen, clubfeest en nieuw de jeugddag met Goes.